Book her
Tilbud fra DHS

Tilbud fra DHS

HOLD ØJE MED DENNE SIDE.

 

  • Klippekortet gælder i lavsæson og giver gratis overnatning efter 3 overnatninger, igen efter 7 overnatninger og minsanten igen efter 10 overnatninger, kan IKKE kombineres med anden rabatform.
  • 60 plus (60+) rabat i lavsæson, alle voksne på 60 år plus, tilbydes overnatningspris på 60.- pr nat. Det er ikke en pensionist pris, men udelukkende en 60+ pris. 60 plus kan IKKE bookes onlige, kan IKKE kombineres med anden rabatform.
  • Tomvognsordning, lad vognen stå tom mellem weekend 1 og 2, kræver ophold i vognen min. weekends. Dette er gratis i lavsæson. Er der tilsluttet strøm skal der betales for dette.  Tomvogn i lavsæson udover mellem weekend 1 og 2 betales med kr. 45.- pr. dag. Dertil evt.strømforbrug.

 

  • TILBUD 1: En måned 999- kroner. På en af DHS valgt plads i den resterende åbningstid 2017 i en måned, pris er alt inclusive. Dog ikke evt. campingpas.

  • TILBUD 2 : To måneder 1250.- kroner. På en af DHS valgt plads i den resterende åbningstid 2017 i to måneder, pris er alt inclusive. Dog ikke evt. campingpas.

Ingen tilbud på denne side kan kombineres med anden rabatform, medmindre det tydeligt er anført.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau