Cookies og persondata information

COOKIES

Dette website anvender cookies i henhold til ovenstående formål. En cookie er en lille tekstfil, der lagres i din browser og for at kunne genkende din computer ved tilbagevendende besøg. Der er ingen personlige oplysninger gemt i vores cookies og de kan ikke indeholde virus.

Du kan sætte din browser til at informere dig, når du modtager en cookie, eller du kan vælge at slå cookies helt fra.

Hvis du vælger cookies helt fra, kan der være en række services på hjemmesiden, du ikke kan benytte.

Til løbende at forbedre vores hjemmeside indsamles en anonymiseret statistik med et webanalyseværktøjet, Google Analytics, som gemmer cookies med et anonymt tilfældigt generet brugernummer. Formålet med cookies er at tælle antallet af besøg fra forskellige browsere/computere. Google Analytics gemmer også cookies med oplysning om trafikkilden til et besøg, og om der er foretaget en søgning efter indhold på websitet.

Alle Google Analytics cookies har et navn der indeholder 'UTM', og du kan se den fulde beskrivelse af Google Analytics cookies her- (på engelsk)

Du kan fravælge brugen af Google Analytics Cookies her

Som bruger kan du selv bestemme, om du vil acceptere eller slette alle cookies, eller kontrollere det individuelt for hvert enkelt website. Du kan foretage individuelle indstillinger i dine browserindstillinger.

Sådan identificerer eller sletter du dine cookies:

Vejledning i at slette cookies på Microsoft Internet Explorer

Vejledning i at slette cookies på Mozilla Firefox browser

Vejledning i at slette cookies på Google Chrome browser

Vejledning i at slette cookies på Opera browser

Vejledning i at slette cookies på Safari browser

Vejledning i at slette flash cookies: (gælder alle browsere)

Vejledning i at slette cookies på iPad, iPhone, iPod touch

Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

Vejledning i at slette cookies fra Windows Phone 7

Vejledning i at slette cookies fra Android telefoner

 

PERSONDATAREGLER

Registrering af oplysninger
De Hvide Svaner Camping registrerer dit navn, din adresse, din e-mail samt andre oplysninger afgivet i forbindelse med købet i sit kundekartotek. Oplysningerne videregives ikke, men DHS beholder registreringen i 5 år.
DHS anvender serversidecookies og en sikker forbindelse til at skabe sikkerhed om de oplysninger, som du afgiver.
Ved betaling med kreditkort sker registreringen via en sikker server, hvor oplysningerne krypteres før de sendes over internettet. DHS tager forbehold for pris fejl i online booking.

Reklamationsbehandling
Hvis du af en eller anden grund ikke modtager din kontrakt, som bekræfter dit køb, og du ikke har modtaget en fejlmeddelelse fra systemet, så kan du skrive til nedenstående adresse eller telefonnummer. Klager over bookingforløbet, selve bookingen eller produktet (opholdet) skal ske
indenfor rimelig tid, efter du har opdaget fejlen eller burde have opdaget fejlen ved almindelig gennemgang af din kontrakt. Du kan klage skriftligt eller mundtligt. Ét år efter modtagelsen af varen (opholdet) ophører retten til at klage i henhold til Købelovens §83, stk. 1, medmindre andet er aftalt.
Når DHS modtager din klage over en vare, behandles klagen hurtigst muligt. DHS vil tage stilling til om den modtagne vare skal refunderes,ombyttes eller om der skal gives prisnedslag.

Virksomhedsoplysninger
De Hvide Svaner Camping
Karrebækvej 741
4736 Karrebæksminde
Danmark
+45 55442415
info@dehvidesvaner.dk - www.dehvidesvaner.dk
Bank: Nykredit Bank, 8117-4352402 - CVR.: 25992849
CVR.: 25992849

 

GDPR (persondataregler)

Dataansvarlig
Den juridiske enhed, som er ansvarlig for behandlingen af personoplysninger er: De Hvide Svaner Camping (efterfølgende her kaldet DHS)

CVR-nr.: 25992849
Karrebækvej 741
4736 Karrebæksminde
info@dehvidesvaner.dk
+4555442415

Personoplysninger givet i forbindelse med bookning af ophold på DHS, vil blive brugt til:

  • Opfølgning på bookning
  • Behandling af eventuelle klager
  • Kundesupport

Data vi opbevarer ifm bookninger:

  • Navn også på eventuel partner og børn (partner og børn især ifm fastliggerplads).
  • Adresse
  • Postnr og by
  • Telefonnummer
  • Emailadresse
  • Oplysninger om tilkøbte ydelser
  • Gastest foretaget år? (Fastligger)
  • Brandalarm ja/nej - Gasalarm ja/nej (Fastligger)

Indsamlede data i vores bookingsystem vil blive opbevaret i 5 år i overensstemmelse med bogføringsloven fra udgang af det regnskabsår registreringen vedrører.

DHS oplyser IKKE hevendelser om en navngiven person er på DHS, bortset fra henvendelser fra myndighederne.

Vedrørende nyhedsbreve:

  • Her indsamles blot email adresse
  • Du vil i alle udsendte nyhedsbreve altid kunne slette dig fra en nyhedsliste via et link i hvert eneste nyhedsbrev.
  • Da du altid vil kunne slette dig fra en liste, vil listen ikke blive slettet af DHS

Vedrørende service SMS besked fra DHS:

  • Her indsamles kun telefonnummer.
  • Du tilmelder dig selv og afmelder dig igen (DHS anbefaler i forbindelse med ankomst og afrejse).
  • Ved årsafslutning vil listen over tilmeldte til SMS service blive slettet.

Indsamlede data kan DHS bruge ifm egen markedsføring/statistik.

 

Persondataregler af 25.april 2018

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau