Købmand/Grill

Købmand/Grill

Svanemarked og Grill ligger centralt placeret ved Købmandsgården og Svanestuen.
I det hyggelige gårdmiljø med borde og bænke kan man sidde og følge med i "livet på pladsen", imens at man nyder en is, kaffe, kold drik eller andet, det er også her man blandt andet møder hinanden.

I Svanemarkedet bestræber vi os på, at gøre alt, for at du og din familie kan koncentrerer jer om det I er her for: nemlig at holde ferie.

Vi syntes selv, at vi har et bredt sortiment af de varer som efterspørges, til yderst rimelige priser, hvad enten det drejer sig om en pløk til teltet, en opvaskebørste eller kartoffelskræller, den gode rødvin, den kolde hvide, vand, øl, mælk, juice, pålæg, kød til aftensmaden, osten til morgenmaden, isen, slik til ungerne og meget mere.

Derudover har vi selvfølgelig også dagens friske aviser, de nyeste ugeblade/magasiner, ligesom vi også sælger badepoletter og hotspot adgang i hele åbningstiden.

 

Vi har forhandling af håndkøbsmedicin samt udlevering af recept-medicin fra Svaneapoteket i Næstved.

Vi møder tidligt hver morgen, for at have friskbagt brød klar til vi åbner kl 0700. Vi har et stort udvalg i morgenbrød, franskbrød og wienerbrød, og bager hele dagen, hvis det er nødvendigt.
Vi vil dog opfordre til, at I bestiller jeres brød dagen før inden kl. 20:00, så vi på den måde kan være med til at nedbringe madspild.

I Svanegrill har vi det klassiske grill-sortiment med burgere, fiskefiletter, grillkylling, pommesfrites, pølser og andre lækkerier, såsom flere forskellige slags pizza.

Derudover har vi næsten hver dag, frisksmurte sandwich i flere forskellige varianter.
Og vi har naturligvis gammeldags isvaffel med lige så mange kugler og guf, som I måtte ønske.
Skulle I have lyst til en smoothie, shake eller ice-coffee, så klarer vi også det

Vi ser frem til at servicere jer i Svanemarkedet og Svanegrillen henover hele sæsonen.

Se kontrolrapport

Svanemarked

- 55442417

 

 

Svanegrill

- 55442417

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau