Autocamperpladser

Autocamperpladser

Kalder du det en autocamperplads, Quick Stop plads, Stellplatz eller en natbås til autocampere?
Uanset hvad, så har du alle mulighederne på De Hvide Svaner Camping.


Er du på en hyggelig roadtrip på Sydsjælland, og har du behov for et kort eller længerevarende autocamper pitstop? På De Hvide Svaner Camping har vi flere muligheder for dig i autocamper.

Autocamperpladser
Udenfor bommene, tæt på vores indhegnede hundeluftningsområde, har vi 6 autocamperpladser på græs med mulighed for strømtilslutning. På disse pladser betaler I en enhedspris, og herudover for det antal personer I er i vognen. Campingpladsens faciliteter kan benyttes på lige vilkår med dem der tager ophold 'indenfor bommene'.

Vil I slå jer ned på en strømplads indenfor bommene på De Hvide Svaner, tilbyder vi plads til jeres autocamper på samme vilkår som campingvogne. I betaler en enhedspris, og herudover for det antal personer I er i vognen. I kommer dermed tæt på faciliteterne og har selvfølgelig fuld adgang til alle vores aktivitetstilbud.


Stellplätze, Quick Stop pladser og natbåse
På vores to Quick Stop-pladser/natpladser, der er lokaliseret udenfor bommene, kan I ankomme efter kl. 16 og køre næste dag inden kl. 12. På disse to pladser må autocampere kun overnatte max. 1 nat ad gangen. I mellemtiden kan I bruge vores faciliteter, så I er klar til nye eventyr næste dag. 
Der betales en enhedspris inkl. personer og el.

Vær opmærksom på at øvrige pladser uden el dog udelukkende er til telte.

Webdesign og udvikling / SYNERGI