DE HVIDE SVANER CAMPING

De Hvide Svaner er en verden i verden, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk Fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammen om din bedste ferie – til gode lave priser hele sæsonen.

De hvide Svaner Camping har lukket for sæson 2023 men Fjordhytterne kan lejes hele året. Vi åbner igen den 8. marts 2024 for camping.

Oplev vores nyrenoverede poolområde
Til de vandglade gæster har vi renoveret poolen samt faciliteterne omkring den med ny flisebelægning og nye bade-, toilet- og køkkenfaciliteter. 

Du kan læse mere om poolområdet her.


Du er velkommen til at booke plads til din ferie i 2024.

 

 

Vi glæder os til at se jer!

Sådan booker du

Det skal være nemt for jer at booke ferie hos De Hvide Svaner. Læs først vores betingelser og oplysninger. Derefter kan I orientere Jer om vores priser fra vores prisliste og endeligt foretage jeres booking i vores booking-kalender.  

Book en hytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige hytter.
Vi har både feriehytter med skøn udsigt over vandet og campinghytter med god plads til op mod seks personer, samt egen legeplads til små børn.

NATUR OG NÆRVÆR

De Hvide Svaner har en unik smuk placering. Fra pladsen er det let at falde i staver over udsigten henover Karrebæk Fjord til Karrebæksminde eller Appenæs. Krydser du bommen på De Hvide Svaner, kommer naturen til dig.

Webdesign og udvikling / SYNERGI