DE HVIDE SVANER CAMPING

De Hvide Svaner er en verden i verdenen, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammerne for din bedste ferie – til samme lave priser hele sæsonen.

De hvide Svaner Camping er åben for sæson 2021 - en sæson med spændende arrangementer og aktiviteter, tilpasset tiden og restriktioner.


Nyrenoveret poolområde er åbent!

Til de vandglade gæster har vi renoveret poolen samt faciliteterne omkring den. Området har siden oktober 2020 gennemgået en større renovering, med nye bade-, toilet- og køkkenfaciliteter. Heldigvis kan vi nu med åbningen af faciliteterne sætte punktum for de vigtigste elementer i renoveringen, og dermed tage faciliteterne i brug.

Du kan læse mere om vores pool, og om renoveringen af poolområdet her.


Du er velkommen til at booke din plads hos os til ferien.

Vi glæder os til at se jer.

Sådan booker du

Det skal være nemt for jer at booke ferie hos De Hvide Svaner. Læs først vores betingelser og oplysninger. Derefter kan I orientere Jer om vores priser fra vores prisliste og endeligt foretage jeres booking i vores booking-kalender.  

Book en hytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige hytter.
Her findes køkken med vand og god plads til op til seks personer – også på grunden uden for hytten, hvor hytterne har deres egen legeplads til små børn.

NATUR OG NÆRVÆR

De Hvide Svaner har en unik smuk placering. Fra pladsen er det let at falde i staver over udsigten henover Karrebæk Fjord til Karrebæksminde eller Appenæs. Krydser du bommen på De Hvide Svaner, kommer naturen til dig.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau