DE HVIDE SVANER CAMPING

De Hvide Svaner er en verden i verdenen, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammerne for din bedste ferie – til samme lave priser hele sæsonen.

De hvide Svaner Camping er lukket for sæson 2020, men vi glæder os til at byde velkommen igen 12. marts 2021.
En sæson med spændende arrangementer og aktiviteter, tilpasset tiden og restriktioner.

Vores helsæson fastliggerpladser er allerede væk, og vi har kun få forårspladser tilbage. En forårsplads er fra 15. marts til og med 3. juli 2021. Skynd dig, hvis du vil se de tilgængelige forårspladser vi har tilbage.

Du kan allerede nu booke din plads til ferien.

Vi glæder os til at se jer igen.

Sådan booker du

Det skal være nemt for jer at booke ferie hos De Hvide Svaner. Læs først vores betingelser og oplysninger. Derefter kan I orientere Jer om vores priser fra vores prisliste og endeligt foretage jeres booking i vores booking-kalender.  

Book en hytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige hytter.
Her findes køkken med vand og god plads til op til seks personer – også på grunden uden for hytten, hvor hytterne har deres egen legeplads til små børn.

NATUR OG NÆRVÆR

De Hvide Svaner har en unik smuk placering. Fra pladsen er det let at falde i staver over udsigten henover Karrebæk Fjord til Karrebæksminde eller Appenæs. Krydser du bommen på De Hvide Svaner, kommer naturen til dig.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau