Book en hytte

Book en hytte

Der er noget helt særligt ved at holde campingferie, men hvad nu hvis man ikke er til telt eller ejer en campingvogn? På De Hvide Svaner Camping på Sydsjælland, kan du holde ferie i en af vores hyggelige campinghytter. Du bestemmer selv om du ønsker en af vores nye luksushytter til 6 personer, Fjordhytter med vandudsigt eller en af vores campinghytter midt i alle aktiviteterne.

Uanset hvilken en af vores hytter du vælger, så kommer du til at holde ferie midt i vores smukke natur ved Karrebæksminde på Sydsjælland. Du vil nemlig bo med skoven til den ene side og tæt på vand, strand og havnemiljø. I nærområdet finder du flere hyggelige byer, med restauranter, fiskehandlere og gode shopping muligheder.

På vores campingplads får du adgang til alle vores aktiviteter, blandt legende børn og familier som nyder poolen. Du får altså det bedste fra campinglivet, uden at gå på kompromis med komforten.


Hytter på De Hvide Svaner Camping
Vores hytter til udlejning har forskellige muligheder. Du bestemmer selv om du ønsker en af vores luksushytter ved fjorden eller ved receptionen - eller en campinghytte med plads til hunden også. Både Fjordhytterne og de nye 6-personers Svanehytter bag receptionen samt Campinghytterne er klargjort til dig ved ankomst. Læs mere eller book vores feriehytter herunder.

Book en Fjordhytte

Flere af vores Fjordhytter har den skønneste udsigt ud over fjorden, som kan nydes fra den store terrasse. I Fjordhytterne får du 2 værelser, samt eget køkken, bad og toilet.

 

Book en Fjordhytte her ›

 

Læs mere om Fjordhytterne her ›

Book en Svanehytte

Book et feriehus, med god plads til hele familien! Vores Svanehytter rummer nemlig 6 sovepladser, et stort køkken/alrum og en skøn terrasse, hvorfra du kan holde øje med børnene som leger på det grønne område.

 

Book en Svanehytte her ›

 

Læs mere om Svanehytterne her ›

Book en Campinghytte

På De Hvide Svaner kan du holde ferie i en af vores hyggelige Campinghytter.
Her findes køkken med vand og god plads til op til seks personer. På grunden uden for hytten er der egen legeplads til små børn.

 

Book en Campinghytte her ›

 

Læs mere om vores Campinghytter her ›

 

 

Book en Drop In-hytte

Hvis du ønsker en overnatning på din cykelferie eller roadtrip rundt på Sydsjælland, kan du booke en af vores Drop In-hytter.
Vi har 4 Drop In-hytter, som er beregnet til hurtige overnatninger og som kun udlejes for max 2 nætter ad gangen.

 

Book en Drop In-hytte via receptionen ›

 

Læs mere om vores Drop In-hytter her ›

 

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI