Sådan booker du

Sådan booker du

Det skal være nemt for jer at booke ophold hos De Hvide Svaner, så her finder du links til vores prislister samt link til vores bookingside.
Derudover har vi samlet svarene på de typisk stillede spørgsmål i vores reception. 


Booking

På vores bookingside kan I vælge hvilken type plads I ønsker, samt gå til vores bookingssystem for netop jeres ønske. 
Booking af din plads på campingpladsen kan kun ske via vores online booking, og desværre ikke via telefon eller email.
Ønsker du at booke en af vores sæsonpladser, så skal du ringe eller sende os en mail på info@dehvidesvaner.dk.

Ønsker du at booke flere pladser, campingvogne eller hytter (enhed), så book en ad gangen og betal. Husk at påføre de rigtige navne på den lejede enhed. Book derefter den næste på samme måde.
Der kan desværre ikke figurere det samme navn på mere end en booking. Vær opmærksom på dette for sikkerhedens skyld.
Eventuelle henvendelser ang. en foretaget booking kan ske til info@dehvidesvaner.dk.


Høj- og lavsæson

Hos De Hvide Svaner ønsker vi at danne rammer for din bedste ferie, og det gør vi til samme lave priser hele sæsonen. Selvom priserne fastholdes, er der forskel på receptionens, Svanemarked og Svanegrillens åbningstider i høj- eller lavsæson. Her kan du se, hvornår De Hvide Svaner har høj- og lavsæson, og receptionens åbningstider finder du altid nederst på hjemmesiden.

Højsæson 2021:
3. juli til 7. august.

Lavsæson 2021: 
12. marts til 3. juli
7. august til 14. november


Aldersbegrænsing

Gæster under 18 år skal være i følge med forældre eller have skriftlig accept på, at børn i alderen 16 - 18 år må overnatte uden forældre.


Betaling

Alle priser oplyst i De Hvide Svaners online bookingsystemet er oplyst i danske kroner inkl. moms og alle afgifter - med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/kreditkort i vores online-booking, herunder blandt andet Dankort, Visa og Mastercard. Der er ikke pålagt et gebyr på handel, der foregår gennem online-booking.
Ved booking af plads til eget telt eller campingvogn på dagsbasis betales 50%. Resterende beløb betales ved ankomst.
Der er altid 50 % forudbetaling ved online booking, hvor det resterende betales ved ankomst til De Hvide Svaner Camping. Du kan selv vælge at betale 100 % af beløbet ved bookning, hvis du ønsker det.
Beløb op til og under 1000,- skal betales ved bookingen.


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør deraf risiko for sikkerhedshuller. Vores online bookingsystem er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler derfor du bruger en anden browser, fx. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

Mangler du en ordrebekræftelse?
Hvis du ikke modtager en ordrebekræftelse på din booking, så tjek at din mailadresse er korrekt, din mail-boks for "uønsket post" eller dit spamfilter.


Book og betal trygt på De Hvide Svaner 

Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ingen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet. Skal du bruge vores betalingsoplysninger til bankoverførsel eller andet, så er de:

Bankoverførsel fra din til vores bank:
Nykredit: 8117-4352402
Du kan også bruge bankoverførsel, men vi foreslår online betaling da det registreres øjeblikkeligt.

Fra udlandet:
BIC / SWIFT: NYKADKKK
IBAN: DK6481170004352402

 

Handelsbetingelser
Du kan læse vores handelsbetingelser her.

Priser for turister og fastliggere

Er du turist på ferie eller ønsker du at planlægge et længerevarende besøg på De Hvide Svaner?
Så se vores priser her.

 

Turist prisliste her

 

Fastligger prisliste 2021 her

Book din plads

 

Gå direkte til bookingsystemet ›

 

Søger du en campingplads på Sydsjælland med højt til himlen og mange aktiviteter hen over sæsonen? Så skynd dig at booke en plads hos De Hvide Svaner Camping til din næste ferie.
Hos os kan du vælge mellem pladser med eller uden el, teltpladser, QuickStop/Stellplatze/Autocamper pladser eller et ophold i en af vores hytter.
Stellplätzer er et område udenfor bommen på De Hvide Svaner Camping, hvor autocampere kan overnatte. 


Ønsker du at booke flere pladser/enheder?

Hvis du ønsker at booke flere pladser, campingvogne eller hytter (enheder), så skal du foretage en bookning ad gangen og afslutte med betaling.
Husk at påføre de rigtige navne på de lejede enheder. Der kan nemlig ikke figurere det samme navn, på mere end en booking. 


Praktiske oplysninger om vedr. dit ophold
Prisen på De Hvide Svaner er inkl. adgang til vores faciliteter; køkken, poolområde, legeplads mm.

Ankomst sker efter kl. 14.30 og afrejse senest kl. 12.00.

El tilslutninger på De Hvide Svaner foretages med de såkaldte CEE stik (de blå) ikke Shuko eller de gamle danske 3 benede stik, og slet ikke almindelig stueledning/stik.


Vores bookingsystem
Ved klik på linket bliver du sendt direkte videre til vores bookingsystem.

I bookingsystemet vælger du i toppen af siden en dato for ankomst og afrejse, og herefter type (Plads uden strøm, Plads med strøm, Hytte eller Stellplatz) du er interesseret i. Herefter vises de resultater som matcher dine ønsker.

Når du har gennemført bookingforløbet modtager du en ordrebekræftelse - og når tiden kommer, så glæder vi os til at tage i mod dig. 

 

Book din plads hos De Hvide Svaner her ›

 


Oplever du udfordringer med at booke online?
Hvis du bruger browseren Explorer, så fungerer vores bookingsystem ikke. Explorer får ikke længere support fra Microsoft og udgør deraf risiko for sikkerhedshuller. Vores online bookingsystem er derfor ikke opsat til brugen af Explorer. Vi anbefaler derfor du bruger en anden browser, fx. Edge (også Microsoft), Google Chrome, Firefox, Opera eller Safari.

 

Bliv fastligger

Hvorfor ikke forlænge jeres ferie på De Hvide Svaner til en hel sæson? Se vores ledige fastligger-pladser og kontakt receptionen hvis I ønsker mere information. Vi håber vi kan byde jer velkommen som en del af vores campingplads.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau