Handelsbetingelser

Handelsbetingelser

Online Booking Betingelser - E-handelsbetingelser for De Hvide Svaner Camping

Salgs- og leveringsbetingelser
I det nedenstående finder du nyttige informationer i forbindelse med brug af online booking.
Du kan blandt læse om, hvordan vi behandler dine indtastede oplysninger, hvordan du modtager din kvittering i forbindelse med et køb og meget mere. Når der i det nedenstående skrives DHS anvendes det som et synonym for De Hvide Svaner Camping.

Betaling
Alle priser oplyst i DHS online bookingsystemet er ligesom alle andre steder på hjemmesiden oplyst i danske kroner inklusive moms og alle afgifter med mindre andet er oplyst og klart fremgår i den pågældende situation.
Betaling foregår ved at benytte et af de godkendte betalingskort/ kreditkort i online booking, herunder blandt andet Dankort, Visa, Mastercard og Diners.

Informationer om handel på internettet
Du kan trygt handle på internettet gennem vores online system.

Ændring af booking
Du er som forbruger som udgangspunkt sikret i forhold til eventuel misbrug af dit kreditkort på nettet, derfor er der ikke nogen selvrisiko ved misbrug af dit betalingskort via internettet.
Du kan læse mere om, hvordan du som forbruger skal forholde dig til betalinger på nettet på følgende hjemmesider: www.betaling.dk, www.fdih.dk.
Får du ændring af Booking skal du kontakte Campingpladsen.

Forsendelse og levering
Du vil ved booking og betaling af en hytte, en udlejnings campingvogn, en plads til eget telt, eller en plads til egen campingvogn få forevist en Booking bekræftelse/kontrakt fra DHS, hvori regnskabet for dit køb fremgår.
Bekræftelsen kan printes ud efter gennemført booking, og fremsendes din e-mail umiddelbart efter købet, hvis korrekt e-mail adresse er oplyst af køber.
Levering af det bestilte produkt sker ved ankomst hos DHS på ankomstdagen (og afsluttes ved afrejse på afrejsedagen). Begge disse tidspunkter oplyses i den ovennævnte bekræftelse. Det bestilte produkt kan ikke overdrages til andre eller ombyttes til kontanter.

Fortrydelsesret og refusion samt afbestillingsbekyttelse
Refundering af forudbetalt beløb finder kun sted ved tilkøb af afbestillingsbeskyttelse.
Vælger du afbestillingsbeskyttelsen til Dkk. 500,-, vil du kunne afbestille indtil kl 12:00 dagen før ankomst dagen, og du vil få hele det indbetalte beløb refunderet, dog ikke afbestillingsbeskyttelsen på Dkk. 500,-.
Tilkøbes der ikke afbestillingsbeskyttelse refunderes intet, uanset tidspunkt, vi anbefaler derfor tilkøb af afbestillingsbeskyttelsen ved booking.
Er man startet på sin ferie hos os er den bookede periode bindende og kan ikke overdrages til andre, og der refunderes ikke noget.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau