Poolområde

Poolområde

Så er vores nyrenoverede pool og poolområde åbent!

 

Sjask, pjask og vandsjov...

Til de vandglade gæster har vi en stor pool. Så kom og nyd vores nyrenoverede poolområde, hvor der er alt til de vandglade børn, unge og voksne. Timerne synes som sekunder i selskab med vandet, og på en sommerdag er livet her svært at slå. For de mindste byder området på et børnebassin med en lille rutschebane. For de lidt større har vi et svømmebassin, hvor der hver morgen er mulighed for, at nyde morgensolen med raske svømmetag. Omkring det glitterende vand findes der solvogne og en bekvem solterrasse, hvorfra man kan holde øje med børnenes leg.

Poolen er opvarmet til min. 26 grader.

Et omfattende renoveringsprojekt

Siden Oktober 2020 har poolhuset og poolen gennemgået en større renovering og udvidelse.

Projektet indeholder helt nye bad- og toiletfaciliteter, samt et stort glasoverdækket atrium og ovenlysvinduer. 
Køkkenet og udekøkkenet er fornyet og der er etableret en stor overdækket terrasse.
Alle belægninger og overflader bliver istandsat og der installeres ny belysning, ventilation samt vand- og varmeinstallation.

I hverdagen betyder det, at du får glæde af de renoverede badefaciliteter med en hyggelig atriumgård med udgang til pool-området. Derudover kan du benytte nye familie/handicap-faciliteter, lave spaghetti bolognese i det nye køkken med nye hvidevarer - eller i det fri ved vores nye overdækkede udekøkken med kogeplader. Tøjet kan du vaske i de nye vaskemaskiner og derefter tørre i tørretumbleren.

På den fine nye belægning har vi placeret hyggelige borde/bænkesæt til fri afbenyttelse. Derudover er der også kommet en ny handicap/barnevognsindgang til poolområdet.

Renoveringen og udvidelse af servicebygningen som vi kalder pool-bygningen har været omfattende. Der har desværre været mange udfordringer undervejs, i det store projekt til omkring 10 millioner. Nu er vi heldigvis nået så langt, at vi kan tage både pool samt bygning i brug - til stor glæde for alle vores gæster, og os.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau