Pladsen i dag

Pladsen i dag

Dansk campingferie når det er bedst

De Hvide Svaner er en verden i verdenen, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammerne for din bedste ferie – til samme lave priser hele sæsonen.

De Hvide Svaner er campingferie på alle måder. I kan bo i egen campingvogn på vores standardpladser. Eller hvad med at prøve en af vores store komfortpladser på mindst 140 kvadratmeter med egen vand, el og afløb - og den flotteste udsigt over fjorden? En feriehytte lejer vi også gerne ud til jer. Valget er jeres, og er I i tvivl, giver vi gerne et godt råd.

Vi er en plads for alle aldre – ikke mindst børnenes.
Hos os finder du f.eks. flere legeområder som legeplads med hoppepuder, trampoliner, minigolf, petanque, skak, dart - og ikke mindst vores volley- og fodboldbane.
Er du mere til vand, kan du tage en dukkert i vores pools i vores poolområde.
Herudover gør vores aktivitetsforening meget for at skabe aktiviteter for vores gæster i alle aldre.

Men på De Hvide Svaner er der også mulighed for at trække sig fra aktiviteterne og i stedet nyde roen og områdets smukke natur. En gåtur til fjorden eller en tur på det stille vand på en af vores paddle boards er populært blandt gæsterne. Du kan også selv tage kajak eller båd med og nyde livet på vandet fra vores bådebro.

Og tager du et smut uden for området, byder Sydsjællands bedste badestrand sig til i fiskerbyen Karrebæksminde. Syv km i den anden retning har den gamle købstad Næstved alle de muligheder, man kan forvente sig af en stor og levende provinsby.

Her er altså ingen undskyldning for ikke at få en god ferie!
Så kom til De Hvide Svaner og oplev dansk campingferie, når det er bedst.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau