Pladsen i dag

Pladsen i dag

Dansk campingferie når det er bedst

De Hvide Svaner er en verden i verdenen, hvor din feriedrøm bliver virkelighed. Placeret direkte ved Karrebæk fjord med skov til én side og skønne Karrebæksminde til den anden. Her tilbyder De Hvide Svaner rammerne for din bedste ferie – til samme lave priser hele sæsonen.

De Hvide Svaner er campingferie på alle måder. I kan bo i egen campingvogn på vores standardpladser. Eller hvad med at prøve en af vores store komfortpladser på mindst 140 kvadratmeter med egen vand, el og afløb - og den flotteste udsigt over fjorden? En feriehytte eller campingvogn, lejer vi også gerne ud til jer. Valget er jeres, og er I i tvivl, giver vi gerne et godt råd.

Vi er en plads for alle aldre – ikke mindst børnenes. Her er f.eks. legeland med hoppepuder, trampoliner, minigolf og fodboldbane. Vores Stand Up Paddle, hvor I padler Jer frem stående på et surfbræt er endnu en sjov aktivitet.

I 2020 er mange ting forandret, hvilket også gælder niveauet af fælles-aktiviteter på campingpladsen, hvor mange er samlet. Vi har desværre været nødt til at nedjustere, for at kunne passe på hinanden, samt overholde restriktionerne i forbindelse med Covid-19.
Du kan løbende se de gældende retningslinjer på campingpladsen, på vores side; forholdsregler vedr. Covid-19.

På De Hvide Svaner er der også mulighed for at trække sig og nyde roen og områdets smukke natur. En gåtur til fjorden eller en tur på det stille vand i en af vores vandcykler er populært blandt gæsterne. Du kan også selv tage kajak eller båd med og nyde livet på vandet fra vores bådebro.

Og tager du et smut uden for området, byder Sydsjællands bedste badestrand sig til i fiskerbyen Karrebæksminde. Syv km i den anden retning har den gamle købstad Næstved alle de muligheder, man kan forvente sig af en stor og levende provinsby. Her er ingen undskyldning for en god ferie.

Kom til de Hvide Svaner og oplev dansk camping ferie, når det er bedst.

 

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau