De Hvide Svaner Campings Lejrchef

De Hvide Svaner Campings Lejrchef

Hvem er vores lejrchef, og hvad har han af tanker for campingpladsen? Bliv meget klogere her...

 

Kære læser, jeg hedder Ole.

Jeg har været en del af teamet siden 2009, hvor jeg overtog forpagtningen af Svanemarked og grill på pladsen.
Sideløbende med forpagtningen, har jeg igennem årene været pladsmand og souschef. Da det blev nødvendigt at foretage en ledelsesmæssig ændring i efteråret 2020, blev jeg udpeget som lejrchef på De Hvide Svaner, hvilket derfor har været min rolle siden.

Jeg har i mere end 40 år beskæftiget mig med detailhandel, hvoraf jeg de sidste 32 år har været selvstændig indenfor samme. Så det var bl.a. på grund af min baggrund, mit kendskab til pladsen og gæsterne - og min store erfaring med og forståelse af begrebet kundeservice, at det blev mig som blev udpeget til at stå i spidsen for den fremtidige succes og udvikling af pladsen, i tæt samarbejde med vores ejer og øvrige personale.


Kundeservice er en del af min DNA
Jeg betragter vores fornemste opgave at være, at servicere jer, vores gæster. Det er jo jer som viser os den tillid, at besøge vores plads, på jeres feriedage. Vi er her derfor også for jeres skyld, og ikke omvendt.

Vi har den holdning, at vi aldrig er bedre end den sidste gæst der har forladt pladsen. Derfor er det også ekstremt vigtigt for os, at I som gæst henvender jer direkte til os i receptionen, såfremt at der er noget som ikke stemmer overens med jeres forventninger, så vi har en mulighed for at ændre på dette med det samme. For måske er der noget galt vi ikke er bekendt med? Måske har I ikke modtaget ordentlig information? Eller måske skal vi forventningsafstemme?

Vi vil rigtig gerne høre, hvad I synes om opholdet hos os. Både ved direkte henvendelse i receptionen, eller ved at anmelde jeres besøg online - god som dårlig. Uden jeres hjælp og input udvikler vi os ikke, og får heller ikke styrket det vi gerne vil - kundetilfredsheden.


Drømmen på godset blev til virkelighed
De Hvide Svaner Camping blev grundlagt i 1972 af Lensgrevinden på Saltø Gods, Anita Von Scheel Plessen og hendes søn, Greve Carl Alexander. De havde begge en drøm om, at gøre dette naturskønne stykke af Sydsjælland til et af turisternes foretrukne campingferiemål. Og det må siges at være lykkedes. I dag, 50 år senere, har vi 85.000 til 90.000 overnatninger på pladsen henover sæsonen - hvert år.

I dag er det Carls Alexanders søn, Greve Carl Christian, som efter generationsskifte er ejer af Saltø Gods og De Hvide Svaner Camping. Carl Christian er aktivt med i driften af pladsen året rundt, og du vil derfor også møde ham på pladsen.


En campingplads i konstant udvikling
I 2022 kunne vi fejre 50 års jubilæum, og det var på en campingplads i rivende udvikling. 
Vi har faktisk igennem de sidste ca. 13 år investeret mere end 22. mio. kr. på udvikling og opgradering af pladsen, til den topmoderne plads vi selv mener vi er i dag.
Alene siden efteråret 2020 og frem til december 2021, har vi brugt over 11. mio. kr. på bl.a. en totalrenovering og udbygning af vores største servicebygning, som vi i daglig tale kalder poolbygningen. Poolbygningen ligger sjovt nok lige ved siden af vores renoverede udendørs opvarmede pool, som opvarmes til 26 grader i perioden medio maj til primo august.

Med disse investeringer og vores øvrige indsats på campingpladsen, er vi også rigtig glade og stolte. Vores campingplads blev nemlig fra sæson 2022 opgraderet fra 3 til 4 stjerner, som en af de få pladser på Sjælland.
Og ikke nok med det, vi er også Green Stay certificeret, hvilket betyder at vi som campingplads gør noget ekstra for miljø, natur og formidling med udgangspunkt i FN's 18 klima verdensmål.
Og nu hvor vi er ved klimaet, så har De Hvide Svaner Camping også ladepladser til 4 el-biler. Så hvis du er i blandt dem som allerede har investeret i enten en hybrid eller elbil, så har I naturligvis også mulighed for opladning af denne på pladsen.

I sæson 2023 åbnede vi også for første gang dørene til vores 10 nye feriehuse, som er placeret med en smuk udsigt til fjorden. Der er lidt luksus over hytterne, da de har eget badeværelse, og en stor fin træterrasse hvorfra man kan nyde vandudsigten. Vi kalder de nye hytter for Fjordhytterne, men har selvfølgelig også stadig Campinghytterne, som har deres egen lille legeplads til mindre børn. Derudover har vi i 2024 fået fire nye 6-personers hytter, som vi glæder os til at fylde med campingglade gæster.

Selv om vi nu har rundet de 50 år som campingplads, så føler vi os bestemt ikke gamle. Vi er fuldt på højde med forventninger og udviklingen i samfundet og af ferieformen camping i Danmark. Og hvis du vil teste os, så skal du blot finde vores bookingside, booke din næste ferie - og så trygt overlade resten til os.

På vegne af hele holdet bag De Hvide Svaner Camping, vil vi ønske dig en god campingsæson 2024. Og det er uanset om det bliver hos os eller et af de mange andre steder i skønne Danmark.


Ole Mørkeberg
Lejrchef, De Hvide Svaner Camping

 

Webdesign og udvikling / SYNERGI