Naturoplevelser

Naturoplevelser

De Hvide Svaner Camping har en unik smuk placering. Fra pladsen er det let at falde i staver over udsigten henover Karrebæk Fjord til Karrebæksminde eller Appenæs. Og få hundrede meter fra campingpladsen løber Saltø Å – foran Lehnsgreve-familiens Saltø Skov.

Campingpladsen er placeret på Sydsjælland, med blandt andet Karrebæksminde, Enø, Næstved i nærområdet. Krydser du derfor bommen på De Hvide Svaner, kommer naturen til dig - næsten af sig selv:

  • Karrebæksminde er oplagt til cykel- og vandreture. Ta’ den tohjulede hele vejen ud på Enø Overdrev og hold øje med de mange smukke rovfugle imens. Eller pak fiskestangen i rygsækken og gå langs Vesterhave Strand, Klinten til Bjørnebæk Strand. Jeres friskfangede fisk skal nok høste ros, når I kommer tilbage til pladsen. Har I ikke heldet med Jer, kan I altid spise friskfanget fisk på en af de gamle fiskerestauranter ved kanalen på vej hjem.
  • Bisserup er syv kilometer væk og afgjort turen værd. Den lavvandede lagune er en naturoplevelse udover det sædvanlige, spørg bare de mange fritidssejlere, der har Bisserup som fast koordinat på deres søkort hver sommer. Et fint net af vandreruter, skoven langs havet med en skøn naturlegeplads og en god fiske-handel med havnens fiskere, gør også en dag i Bisserup til en oplevelse.

  • Kuperede og smukke cykelruter gennemskærer De Hvide Svaners ”forhave”. Kom fordi Informationen - vi guider dig gerne til en cykeltur, der tager dig igennem de fineste dele af den sydsjællandske natur. Du bestemmer, hvor hård turen skal være.

  • Mountainbike mekka. Skovene omkring Næstved byder på den perfekte legeplads. Det ”Gule spor” i Herlufsholm Skoven er sjovt for alle. Den øvede mountainbiker kan køre på ”Danmarksmesterkskabs-ruten” i Fruens Plantage, og elsker du at lege på cyklen har Næstved sin egen Bike-park i rå omgivelser på den gamle papirmølle.

  • Kano på Susåen – Sjællands største å. Lej en kano og begynd fra Slusehuset i Næstved, padl forbi den smukke Herlufsholm Kostskole og fortsæt ad den snoede å, så længe arme og proviant holder. En anderledes oplevelse for hele familien.

  • Friheden på fjorden. Ta’ turbåden Friheden fra Næstved Havn, stå af ved Gavnø Slot og oplev historien på tæt hold. Hop ombord igen og fortsæt til Karrebæksminde. Nyd den friske fjordluft, og bestil lækre anretninger ombord. Kontakt receptionen for Frihedens sejlplan.

Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau