Forlystelser

Forlystelser

 • Bonbon-land: En af Danmarks mest populære forlystelsesparker findes 25 minutters kørsel fra De Hvide Svaner. Her møder I alle de skøre slikfigurer i mega-størrelse. Eller hvad med en tur i Svend Svingarm med 115 km/t eller hop på vandrutsjebanen Viktor Vandorm, hvor der er garanti for grin – og vådt hår?
  Billetter til BonBon-land kan med fordel købes i receptionen til en attraktiv pris.
  Gå til Bonbon-lands hjemmeside ›

 • Nå nye højder. Hos Klatrecentralen i Næstved finder du Sydsjællands sejeste high rope anlæg. Her tilbydes klatring i 1,5 - 10 meters højde, hvilket betyder at alle kan være med, uanset ambitionsniveau.
  Gå til Klatrecentralens hjemmeside ›

 • En hvid tiger for enden af vejen. Fem minutters kørsel ad Karrebækvej er alt, der kræves for I kan komme helt tæt på den hvide tiger, kænguruer, krokodiller og resten af den eksotiske dyrefamilie i Zoopark Sydsjælland.
  Gå til Zoo-park Sydsjællands hjemmeside ›

 • Koncert, foredrag, teater eller stand-up? Hos Grønnegades Kasernes Kulturcenter er der meget at vælge imellem. Der er noget for alle aldre - lige fra børneteater til rørende foredrag.
  Gå til Grønnegades Kasernes Kulturcenters hjemmeside ›

 • Ta’ kegler med hele familien. Hvem bliver familie-mester i bowling? I Bowl 'N' Fun kan du få afgjort sagen eller bare grine af hinanden i den familievenlige aktivitet.
  Gå til Bowl 'N' Funs hjemmeside ›

 • Premiere og fuld musik. I Næstved viser to topmoderne biografer film-premierer i bedste kvalitet. Er I mere til live musik eller teater, har Næstved et varieret udbud samlet i området omkring byens gamle kaserne i centrum. Her i byens ældre del findes også hyggelige caféer og gode spisesteder.

 • Næstved automobilmuseum. I Næstved finder du 3.400 m2 fyldt med biler, motorcykler, knallerter, landbrugsmaskiner og fly.
  Gå til Næstved automobilmuseums hjemmeside ›

 • Kalvehave Labyrintpark 35 km væk er 20.000 m2 fyldt med labyrinter, store spil og hjernevridere, som udfordrer stedsansen, den logiske sans og helt sikkert også den humoristiske sans.
  Gå til Kalvehave Labyrintparks hjemmeside ›

 • Kultur for hele familien på Borreby Teater. Borreby Herregård ved Skælskør er den perfekte ramme for en interessant teater- eller musikoplevelse. Der kan opleves teater-klassikere eller koncerter i de historiske bygninger.
  Gå til Borreby Teaters hjemmeside ›

 • Camp Adventure byder på unikke naturoplevelser og rummer nu også det spektakulære 45 m høje tårn. Klatreparken er Danmarks største og breder sig over et areal på 7,5 hektar. Banerne favner alle slags gæster. Både børn med højdeskræk og dem der virkelig trænger til at blive udfordret.
  Gå til Camp Adventures hjemmeside ›

 • I Gavnø Slots flotte park kan man opleve flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil. Mens der kigges på blomster kan de yngste gæster gå op opdagelse på naturlegepladsen Sørøverland eller klappe afrikanske bjerggeder. Gavnø har også trætopbaner, som byder på sjove, spændende og udfordrende oplevelser for aktive og naturglade gæster.
  Gå til Gavnø Slots hjemmeside ›
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau