Forlystelser

Forlystelser

OBS:
Som følge af Covid-19, kan nogle af vores foreslåede udflugtsmål have restriktioner som påvirker oplevelsen, eller være lukket for gæster.
Vi beder dig derfor undersøge situationen hos udflugtsmålet, inden du tager afsted.

 

  • Bonbon-land: En af Danmarks mest populære forlystelsesparker findes 25 minutters kørsel fra De Hvide Svaner. Her møder I alle de skøre slikfigurer i mega-størrelse. Eller hvad med en tur i Svend Svingarm med 115 km/t eller hop på vandrutsjebanen Viktor Vandorm, hvor der er garanti for grin – og vådt hår?

  • Slip dit indre legebarn løs. Næstved Legeland er ikke kun for børn. Glem dåbsattesten og løb, spring og grin med børnene i det store indendørs legeland ved Næstved Stor Center.

  • En hvid tiger for enden af vejen. Fem minutters kørsel på Karrebækvej er alt, der kræves for I kan komme helt tæt på den hvide tiger, kænguruer, krokodiller og resten af den eksotiske dyre-familie i Zoo-park Sydsjælland.

  • Ta’ kegler med hele familien. Hvem bliver familie-mester i bowling? I Bowl 'N' Fun kan du få afgjort sagen eller bare grine af hinanden i den familievenlige aktivitet.

  • Premiere og fuld musik. I Næstved viser to topmoderne biografer film-premierer i bedste kvalitet. Er I mere til live musik eller teater, har Næstved et varieret udbud samlet i området omkring byens gamle kaserne i centrum. Her i byens ældre del findes også hyggelige caféer og gode spisesteder.

  • Kalvehave Labyrintpark 35 km væk er 20.000 m2 fyldt med labyrinter, store spil og hjernevridere, som udfordrer stedsansen, den logiske sans og helt sikkert også den humoristiske sans.

  • Kultur for hele familien på Borreby Teater. Borreby Herregård ved Skælskør er den perfekte ramme for en interessant teateroplevelse. Oplev klassikere som De Tre Musketerer eller en klassisk koncert i de historiske bygninger.

  • Camp Adventure byder på unikke naturoplevelser og rummer nu også det spektakulære 45 m høje tårn. Klatreparken er Danmarks største og breder sig over et areal på 7,5 hektar. Banerne favner alle slags gæster. Både børn med højdeskræk og dem der virkelig trænger til at blive udfordret.

  • I Gavnø Slots flotte park kan man opleve flere tusinde tulipansorter i eventyrlige farvespil. Mens der kigges på blomster kan de yngste gæster gå op opdagelse på naturlegepladsen Sørøverland eller klappe afrikanske bjerggeder. Gavnø har også trætopbaner, som byder på sjove, spændende og udfordrende oplevelser for aktive og naturglade gæster.
Designed by Synergi Reklamebureau Webbureau